Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig.

"Du ska vara mer inåtriktad! vänd dig inåt, vänd dig inte utåt. Tänk bara inåt hela tiden så kommer du kanske hitta nånting"
- Håkan Hellström

Kommentarer
Postat av: Julia

Tack, tack ,tack, så hemskt mycket Klara, jag blir så varm i hela kroppen(även fast jag frusit hela dagen!) du anar inte hur glad jag blir!Det där med att dela med sig är så svårt, för jag vill inte under några omständigheter hänga ut någon eller göra så någon i min omgivning blir ledsen, men jag kan inte vara utan att skriva ut allt. Det är lite mitt sätt att göra verkligheten lite finare, jag sveper in allt i några fina ord och låtsas att allt hände på ett visst sätt. Och sen har jag nästan inga läsare, och det senaste året har bara några nära vänner läst min blogg.

Jag skriver delvis dagbok också och har en massa, massa, massa saker som ligger på jäsning i min dator och i en miljon anteckningsblock, och jag har fått lära mig den hårda vägen att verkligen läsa det jag skrivit flera gånger och se det från andras perspektiv. Allt är en balansgång mellan hur mycket man själv är bekväm att lämna ut och hur andra kan reagera på det.Det är nog kanske lite naivt av mig att publicera saker helt öppet men jag tror och hoppas ändå att någon liten person blir berörd av mig eller mina ord, och då vet jag att allt kanske kan bli lite bättre i världen.Det mesta handlar mest om att våga och om att ha en bra känsla i magen när man trycker publicera. Det behöver aldrig vara rosaglittrigt eller fint eller ens handla om något som hänt på riktigt, men om man vet att någon annan kommer att må dåligt över det man skriver är det inte värt det.(förlåt för uppsatsen men jag blev lite meddragen…)Tack igen och miljoner kramar!(det är kommentarer som dina som gör att man vill fortsätta)

2011-10-19 @ 20:23:48
URL: http://shelivesinafairytale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0